Truck lastar av trävaror

Skogsprodukter

Sveriges ledande skogshamn

Sverige är känt som en av världens främsta exportörer av sågat virke, och det är i vår hamn i Varberg majoriteten av skogsprodukter påbörjar sin resa mot de allra största marknaderna, däribland Storbritannien och Nordamerika. Och med mängden 1 400 000 m³ hanterat gods årligen är vi också landets ledande hamn inom segmentet.

Anledningarna till att allt fler aktörer inom skogsindustrin väljer vår hamn är många: vårt geografiskt utmärkta läge i södra Sverige med optimala väg- och järnvägsförbindelser och en moderniserad hamn med stort fokus på elektrifiering och hållbarhet. Men främst kommer våra kunder till oss för vår flexibilitet. Mycket lageryta och stor expertis inom breakbulk gör att vi kan anpassa oss till dina föränderliga behov – ofta ända fram till stunden då godset lastas.

0

Tusen m³ hanterade trävaror årligen

0

Tusen m² lageryta för skogsprodukter

0

Tusen ton pappersmassa

Fartyg står parkerade i en hamn

Optimala omlastningsmöjligheter

Båda våra hamnar har allt som behövs för smidig omlastning – och för att snabbt få iväg ditt gods via lastbil, tåg eller fartyg.

Läs mer om våra kombiterminaler

Truck kör i lager

Moderna och vädersäkrade lager

Vi har tiotusentals kvadratmeter lageryta. Mycket av det är vädersäkrat och tempererat för att erbjuda dig den allra säkraste förvaringen av ditt gods.

Läs mer om våra lager

Senast uppdaterad:

Dela: